BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji uyardı! Afrika sıcakları geliyor...----

Meteoroloji uyardı! Afrika sıcakları geliyor...

Meteoroloji uyardı! Afrika sıcakları geliyor...
14 Mayıs 2020 - 12:38 www.finansgundem.com

Yurdumuzun bu hafta sonu Kuzey Afrika üzerinden gelen sıcak hava akımlarının etkisinde kalacağı tahmin ediliyor

Meteoroloji, ülkemizi etkilemesi beklenen sıcak hava dalgası ile ilgili uyarı yayımladı.

Yurdumuzun bu hafta sonu Kuzey Afrika üzerinden gelen sıcak hava akımlarının etkisinde kalacağı tahmin ediliyor. Bugünden itibaren önümüzdeki hafta sonuna kadar ki bir haftalık süreçte Türkiye'de yağış beklenmiyor. Havanın genellikle az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta başına kadar hissedilir derecede artacağı ülkemizin Karadeniz kıyıları ile doğu bölgelerinde mevsim normallerinin 5 ila 9, batı bölgelerinde ise 9 ila 13 C derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Bu hafta sonu Marmara'nın güneyi, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgeleri ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde son yılların en sıcak mayıs ayı yaşanabilir. İç ve Batı bölgelerimizdeki birçok il ve ilçe merkezimizde mayıs ayı sıcaklık rekorlarına yaklaşılabileceği ve bazı merkezlerimizde bu sıcaklıkların geçilebileceği tahmin edilmektedir.

Hafta sonunda mevsim normallerinin oldukça üzerinde seyretmesi beklenilen hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta başında Karadeniz kıyı illerinde azalmaya başlayacağı ve hafta ortasından itibaren mevsim normalleri civarına düşeceği, ancak yurdun diğer bölgelerinde önümüzdeki hafta sonuna kadar mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. 

Üç büyük ilimizde beklenilen hava durumlarının ise Ankara'da önümüzdeki bir hafta boyunca yağış beklenmiyor. Havanın genellikle parçalı ve az bulutlu geçeceği, hava sıcaklıklarının hissedilir derecede artacağı ve en yüksek hava sıcaklığının hafta sonunda uzun yıllar mayıs ayı rekoru olan ve 1935 yılında kaydedilen 34,4 dereceye ulaşması bekleniyor.

İstanbul'da önümüzdeki bir hafta boyunca yağış tahmin edilmiyor. Havanın genellikle parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede artarak hafta sonunda 32-34 dereceler arasında seyretmesi bekleniyor. İstanbul'da bugüne kadar mayıs ayında ölçülen en yüksek sıcaklık 1994 yılında ölçülen 36,4 derecedir. İstanbul'da ve Marmara bölgesinde hava sıcaklığının 
Pazartesi gününden itibaren azalarak normallerine inmesi bekleniyor.

İzmir'de de önümüzdeki bir hafta boyunca yağış beklenmiyor. Havanın az bulutlu ve açık olacağı, hava sıcaklığının yarın ve hafta sonu hissedilir derecede artarak uzun yıllar mayısa ayı rekoru olan ve 
1945 yılında ölçülen 37,6 dereceyi geçebileceği tahmin ediliyor.

Aşı ilk Amerikalılara mı satılacak? 

Ruslar bu yaz tatil yapmayacak

Dünya devi Walmart Türkiye’yi seçti

Pentagon’dan yeni UFO ayrıntıları

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)