BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji tatil sonrası için uyardı----

Meteoroloji tatil sonrası için uyardı

Meteoroloji tatil sonrası için uyardı
24 Ağustos 2018 - 08:26 www.finansgundem.com

Güneşli bir havanın etkisinde geçen tatilin ardından pazartesiden itibaren yağışlı hava yurda giriş yapıyor

Günlerdir tatilde olan birçok vatandaş güneşli havanın tadını çıkardı, deniz kum güneş imkanına sahip olan şehirler doldu taştı. Meteoroloji tarafından yapılan son dakika tahminlerine göre tatille beraber güneşli hava da geride kalıyor. Pazartesi yurda kuzeybatıdan girecek olan yağışlar, salı günü Marmara ve Ege Bölgesi’nin hemen hemen tamamını saracak. Gelecek olan yağışlı hava dalgasına rağmen hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

TATİL SONRASI YAĞMURA DİKKAT

Pazartesi günü yurdun kuzeybatısında kuvvetli sağanaklar bekleniyor, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova Kocaeli, Sakarya, Düzce yağışlardan etkilecek. Ayrıca doğu kesimlerde Kars, Ardahan, güneyde ise Adana, Hatay, Osmaniye üçgeninde yağışlar görülecek.

hava-durumu-uyari-haberler

TATİLİN SON GÜNLERİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum’un kuzeyi, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

hava-durumu-5-gunluk-haberler

Hava sıcaklığının ise iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)