BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji İstanbul ve Ankara için saat verdi!----

Meteoroloji İstanbul ve Ankara için saat verdi!

Meteoroloji İstanbul ve Ankara için saat verdi!
07 Ağustos 2022 - 08:51 www.finansgundem.com

Meteoroloji verilerine göre, bugün öğleden sonra İstanbul ve Ankara dahil birçok ilde sağanak yağmur var. Yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olunması istendi. İşte güncel hava durumu raporu...


7 Ağustos Pazar güncel hava durumu raporu yayımlandı. İstanbul ve Ankara dahil birçok ilde sıcak havalar yerini sağanak yağmurlara bırakacak. Rapora göre, öğle saatlerinden itibaren İç Ege ile Batı Akdeniz'degök gürültülü sağanak bekleniyor. 10 il için "sarı" uyarı yapıldı. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, öğle saatlerinden itibaren İç Ege ile Batı Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar ve Uşak çevreleri ile Aydın, Muğla ve Antalya'nın iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Meteoroloji beklentilerine göre İstanbul da 7 Ağustos 2022 Pazar günü yağışlı havanın etkisinde olacak.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN SAĞANAK UYARISI

Valilik'ten yapılan açıklamada, "Bugün öğle saatlerinden itibaren il genelinde sağanak yağışların kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri yer aldı.

UYARILAR PEŞ PEŞE

İç Ege, Batı Akdeniz ve Ankara'da yarın kuvvetli sağanak bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden itibaren İç Ege ile Batı Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar ve Uşak çevreleri ile Aydın, Muğla ve Antalya'nın iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Bugün, öğle saatlerinden itibaren Ankara genelinde de sağanak ve gök gürültülü sağanağın yerel kuvvetli olması öngörülüyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Meteoroloji resmi sitesinde bulunan uyarılar ise şöyle;

KUVVETLİ YAĞIŞLAR

Yağışların, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Isparta, Burdur, Eskişehir, Ankara çevreleri, Antalya'nın kuzey ve batısı ile Muğla ve Aydın'ın iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı vb) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

O ilçede sıcaklık 47 dereceyi aştı!

 

Avrupa kavruluyor: Son 92 yılın en sıcak ayı

 

Avrupa'da aşırı sıcaklar temmuzda binlerce can aldı

 

Japonya hükümeti, halkını sıcak havaya karşı uyardı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)