BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji, İstanbul için saat verip uyardı----

Meteoroloji, İstanbul için saat verip uyardı

Meteoroloji, İstanbul için saat verip uyardı
04 Eylül 2019 - 17:35 www.finansgundem.com

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, 5 Eylül Perşembe gece 3 ile öğlen saatleri arasında İstanbul'da yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. İstanbul içinde sağanak yağış uyarısında bulunan Meteoroloji, 5 Eylül Perşembe gece 3 ile öğlen saatleri arasında İstanbul'da yağış beklendiği bildirildi.

BİRÇOK İL İÇİN UYARI YAPILDI

Akdeniz ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleriyle İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri, Balıkesir'in kuzeyi, Çanakkale'nin kuzeydoğusu, Kırklareli'nin Karadeniz kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor. Rüzgarın, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerinde kuvvetli esmesi bekleniyor.


İSTANBUL İÇİN YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre, 5 Nisan Perşembe gece 3 ile öğlen saatleri arasında İstanbul'da yağış beklendiği bildirildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)