BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji 4 şehri uyardı----

Meteoroloji 4 şehri uyardı

Meteoroloji 4 şehri uyardı
06 Şubat 2015 - 19:51 www.finansgundem.com

Meteorolojiden yapılan uyarı ile Balıkesir, Çanakkale, Aydın ve İzmir’de kuvvetli yağış ve güney yönlü fırtınanın etkili olacağı bildirildi.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan meteorolojik uyarı ile Balıkesir, Çanakkale, Aydın ve İzmir’de kuvvetli yağış ve güney yönlü fırtınanın etkili olacağı bildirildi.

Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre, bu akşam saatlerinden itibaren bölgemizin genelinde görülecek olan sağanak yağışların, Çanakkale ili geneli, Balıkesir’in batı ilçeleri, İzmir merkez ve batı ilçeleri ile Aydın’ın batısında kuvvetli olacağı, rüzgarın da güneyli yönlerden kuvvetli, kıyı kesimlerinde kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Kuvvetli yağışların yarın sabah saatleri itibariyle etkisini kaybedeceği beklenmektedir. Bölgemizin kıyı kesimlerinde görülecek olan kuvvetli yağış ve fırtına sebebiyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, ağaç devrilmesi vb. dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Saat 17.00 itibariyle etkili olmaya başlayan yağışlı ve fırtınalı havanın gece 03.00’e kadar etkili olması bekleniyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)