BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMete: Hükümet Thomas Cook'un iflasıyla ilgili gerekli çalışmaları yaptı----

Mete: Hükümet Thomas Cook'un iflasıyla ilgili gerekli çalışmaları yaptı

Mete: Hükümet Thomas Cook'un iflasıyla ilgili gerekli çalışmaları yaptı
24 Eylül 2019 - 20:40 www.finansgundem.com

Turizmci olan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflasına ilişkin "Hükümetimiz bu konuda gerekli çalışmaları yaptı" diye konuştu

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflasına ilişkin, hükümetin gerekli tedbirleri aldığını, hem tur şirketinin müşterileri hem de otel işletmecilerinin mümkün mertebe mağdur olmayacağını söyledi.

Turizmci olan Mete, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür olayları daha öncede yaşadıklarını ifade etti.

Türkiye'deki misafirlerin herhangi bir sıkıntı yaşamadan dönmelerinin çok önemli bir husus olduğunu vurgulayan Mete, "Hükümetimiz bu konuda gerekli çalışmaları yaptı. Hem tur şirketinin müşterileri hem de otel işletmecilerimiz mümkün mertebe mağdur olmayacak." dedi.

Yürütülen çalışmaların turizmciler tarafından da takip edildiğine değinen Mete, bu konuda herhangi bir şikayet olursa Kültür ve Turizm Bakanlığının doğrudan müdahalede bulunacağını dile getirdi.

Mete, hiçbir misafirin, onları getiren tur operatörü battı diye otellerden çıkarılmasının veya onlardan zorla para talep edilmesinin söz konusu olamayacağını söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüşme yaptığını dile getiren Mete, şunları kaydetti:

"Bakanımız da bu konuda birinci aşama olarak Türkiye'de halen seyahat eden insanların salimen güvenli şekilde ülkelerine geri dönüşünü sağlamak, ikinci aşama olarak da otelcilerimizin halen kalmakta olan müşterilerinden en azından paralarını alabilmeleri için gerekli başvuruları yapmalarına yardımcı olmak konularını önemsediklerini belirtti."

Thomas Cook yöneticilerin aldığı yüksek maaşlar mercek altında

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)