BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarMetaverse platformundaki bir dijital yat, NFT olarak 650 bin dolara satıldı----

Metaverse platformundaki bir dijital yat, NFT olarak 650 bin dolara satıldı

Metaverse platformundaki bir dijital yat, NFT olarak 650 bin dolara satıldı
30 Kasım 2021 - 17:14 www.finansgundem.com

Blok zinciri tabanlı ‘metaverse' platformu The Sandbox'taki bir dijital yat, NFT olarak 650 bin dolara satıldı. Yatın, NFT inovasyon ve yatırım platformu Republic Realm tarafından tasarlanmış olduğu belirtildi.

Blok zinciri tabanlı 'metaverse' platformu The Sandbox'ta yer alan bir dijital süper yat, NFT olarak 650 bin dolara satıldı. 149 Ethereum karşılığında alıcı bulan yatın, The Sandbox'ta satılan en pahalı NFT olma unvanını elde ettiği kaydedildi. 'Metaflower' isimli yat, NFT inovasyon ve yatırım platformu Republic Realm tarafından tasarlandı.

Aksam.com.tr'nin TechSpot'tan aktardığı habere göre dijital yatta; DJ kabini, helikopter iniş pisti, jakuzi ve havuz gibi birçok alan yer alıyor. Yatın ayrıca, The Sandbox'ta The Fantasy Marina'ya erişim sağlayacağı ifade ediliyor.

AXİE INFİNİTY'DE YER ALAN SANAL BİR ARSA DA 30 MİLYON LİRAYA SATILMIŞTI

Diğer yandan; Ethereum tabanlı bir oyun olan Axie Infinity'deki sanal arsa da kısa bir süre önce, 30 milyon liraya satılmıştı. Decentraland'ta da Kanadalı bir şirket, sanal bir arsayı 2.5 milyon dolara satın almıştı. Şirketin, sanal arsayı dijital moda gösterileri yapmak ve moda markalarının dijital hizmetlere ulaşmasını sağlamak için kullanacağı duyurulmuştu.

Yeni kripto çılgınlığı: Emlak NFT’leri

 

Cem Yılmaz'ın yeni NFT'si kısa sürede satıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)