BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiMeta'dan Twitter rakibi platform: Rekabet kızışıyor----

Meta'dan Twitter rakibi platform: Rekabet kızışıyor

Meta'dan Twitter rakibi platform: Rekabet kızışıyor
10 Haziran 2023 - 09:41 www.finansgundem.com

Meta, Twitter ile rekabeti kızıştırıyor ve kullanıcıların Instagram'da takip ettikleri kişileri de takip edebilecekleri yeni bir platform oluşturmak için hazırlıklar yapıyor.

Twitter'ın el değiştirmesiyle farklılaştığını savunanların yanında Meta gibi şirketler de alternatif platformlar geliştirmeye başladı.

Meta, kullanıcıların Instagram'da takip ettikleri kişileri de takip edebilecekleri yeni bir platform üzerinde çalışıyor. Meta’nın amacı, Twitter’a rakip olmanın yanı sıra Mastodon gibi Twitter benzeri platformlardan da kullanıcıları çekmek.

BBC’nin haberine göre; Meta'daki bu çalışmaları şirketin bir sözcüsü de doğruladı. Yapılan açıklamada, merkezi olmayan ve metin bazlı gelişmelerin paylaşılabileceği bir sosyal ağ üzerinde çalışıldığı belirtildi.

Facebook'un ürün müdürü Chris Cox ise platform ile ilgili kodlama çalışmalarının yapıldığını söyledi. P92 veya Barcelona kod adlı platformun yakında piyasaya çıkmasının amaçlandığı aktarıldı.

Sosyal medyada da hazırlığı yapılan platformun ekran görüntüleri paylaşılıyor ve görünüşe göre Meta, Twitter’a çok benzeyen bir proje geliştiriyor.

Meta, uzaktan çalışmanın vidalarını sıkıyor

 

AB mahkemesinden Meta aleyhine karar

 

AB'den Meta'ya "rekor" para cezası

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)