BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMesut Özil ilk idmana çıktı----

Mesut Özil ilk idmana çıktı

Mesut Özil ilk idmana çıktı
25 Ocak 2021 - 11:02 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'de yılın transferi olan Mesut Özil herkesi heyecanla beklediği ilk idmanına çıktı. Teknik heyet ve futbolcular, tecrübeli oyuncuyu alkışlarla karşıladı.

Fenerbahçe'de Yılın transferini gerçekleştiren Mesut Özil heyecanı ve sevinci yaşanmaya devam ediyor. Kayserispor maçı Samandıra'da idmana öncesi Fenerbahçe takımında Mesut Özil de ilk idmanına çıktı. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği görüntüler de geldi. Basına açık olan idmanda konuşan Mesut Özil, Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek herkese bol şans diledi.

Fenerbahçe camiasında 7'den 70'e herkesi heyecanlandıran Mesut Özil transferinde dün tarihi bir gün yaşandı. Kulüp resmi olarak Arsenal kulübüyle anlaşmaya vardığını, 32 başka Mesut Özil'in 3.5 yıllık imza attığını açıkladı. Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde dün öğleden sonra sağlık kontrollerinden geçen Mesut akşam Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde ilk idmanına çıktı.

EROL BULUT: BİZ ONA, O DA BİZE YARDIMCI OLACAK!

Fenerbahçe'nin teknik patronu Erol Bulut, yeni yıldızı takım arkadaşlarına bu sözlerle takdim etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, yıldız oyuncuyu yanına alarak, "Mesut Özil'e yardımcı olmaya çalışın, o da size sahada yardımcı olacak. İyi bir birliktelik olsun" dedi.

MESUT ÖZİL: HERKESE BOL ŞANS DİLERİM

Çalışmada memleketi Zonguldak'ın 67 numaralı plakasının yer bildiği antrenman malzemelerini kullanan yıldız oyuncu oyuncu, "Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak hayalimdi. Gerçek oldu. Çok uğraştık. Allah nasip. Artık buradayım. İnşallah başarılı bir sezon diliyorum. Herkese bol şans" ifadelerini diliyorum. .

ESKİ YILDIZLARDAN VİDEOLU MESAJ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'e, sarı-lacivertli kulübün eski yıldızlarından destek mesajları geldi. Roberto Carlos, Jay Jay Okocha, Pierre Van Hooijdonk, Alex de Souza, Nicolas Anelka, Robin van Persie ve Stephen Appiah'ın yer oku videoda efsane isimler, Özil'e başarı dileklerinde bulundular.

HERKES SAMANDIRA'YA KOŞTU

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in çıktığı ilk çalışmayı yöneticiler Kemal Danabaş, Selahattin Baki, Alper Pirşen, sportif direktör Emre Belözoğlu ve yardımcısı Selçuk Şahin de kenardan takip etti. Ayrıca Mesut'un ağabeyi Mutlu Özil ile menajeri Erkut Söğüt antrenmanı izleyenler arasındaydı. (Volkan Demir/Sabah)

Fenerbahçe'nin borcu 4.7 milyar

 

Fenerbahçe rahat kazandı

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)