BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMessi'ye uçuk teklif----

Messi'ye uçuk teklif

Messi'ye uçuk teklif
07 Mart 2014 - 09:19 www.finansgundem.com

Barcelona’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Manchester City’nin yıldız futbolcu Messi için 200 milyon Euro teklif edeceği öne sürüldü.

İspanya basınında yer alan iddiaya göre, Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansour bin Zayed al Nahyan’ın, Messi’nin babası ve danışmanları ile bir görüşme yapmaya hazırlandığı ve 250 milyon Euro serbest kama maddesi bulunan oyuncu için 200 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi.

​Manchester City’nin yanı sıra bir başka Katar sermayeli takım PSG’nin de Messi’yi istediği ancak Fransa’daki %75’lik vergi sisteminden sonra geri adım attığı ifade edilirken, Barcelona’da yaşanan karmaşanın Messi’yi rahatsız ettiği belirtildi.
 
BARCELONA’DA GERÇEKTEN SORUN MU VAR?

Başkan Sandro Rosell’in istifası, Neymar transferindeki vergi sorunu ve takım arkadaşları tarafından tutumuyla ilgili suçlamalar yaşadığı iddia edilen Messi’nin oldukça hassas bir dönemden geçtiği belirtilirken, takım değişikliğine sıcak baktığı iddia edildi.
Barcelona soyunma odasında yaşananların da tek tek sıralandığı haberde, takım içinde Messi’nin yaşadığı ayrıcalıklardan rahatsızlık duyan futbolcuların sayısının arttığı vurgulandı. Arjantinlinin sakatlığından sonra ülkesinde 2 ay kalarak psikolojik ve fiziksel olarak hazırlanırken teknik direktör ve oyuncu arkadaşlarıyla arasındaki ilişki mesafesinin daha da açıldığı ve Messi’nin eskisi kadar rahat olmadığının altı çizildi.
 
TÜM SORUN PARA MI?

Barcelona Başkanı Bartemou, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Messi’nin satılık olmadığını kesin bir dille açıkladı.  Messi’nin dünyanın en çok kazanan futbolcusu olmayı hak ettiğini ve  sezon sonunda alacağı ücreti artırarak bu unvanının kendisine verileceğini belirtmesi akıllara “Messi’nin derdi en çok kazanan olmak mı?” sorusunu getirdi. Real Madrid’in yıldız futbolcusu Ronaldo’nun gerisinde bulunan Messi’nin yıllık rakamını 20 milyon Euro’ya çıkarmak istediği gerçekleşmemesi halinde ise babası ve danışmanlarının gelecek teklifleri değerlendireceği de iddialar arasında yer alıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)