BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMessi'nin başını ağrıtacak fotoğraflar----

Messi'nin başını ağrıtacak fotoğraflar

Messi'nin başını ağrıtacak fotoğraflar
24 Şubat 2015 - 05:20 www.finansgundem.com

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Messi ve Pique, Malaga mağlubiyeti sonrası kumarhaneden çıkarken görüntülendi

Real Madridli Ronaldo'nun 4-0'lık Atletico Madrid yenilgisinin ardından doğum günü partisi vermesinin yankıları sürerken, bir bomba da Barcelona'da patladı. Yıldız futbolcu Messi ve Pique, Malaga mağlubiyeti sonrası kumarhaneden çıkarken yakalandı.

La Liga'da Malaga'ya 1-0 yenilerek zirve yarışında ağır bir yara alan Barcelona'da yıldız oyuncular Lionel Messi ve Gerard Pique, pazar akşamı kumarhaneden çıkarken görüntülendi.

Cumartesi alınan ağır yenilgi sonrasında pazar gecesi Casino de Barcelona'dan çıkarken görüntülenen iki yıldızın yanında Chelsea'nin İspanyol orta saha oyuncusu Cesc Fabregas'ın da olduğu görüntülendi.

 

Elektronik rulet makinaları, poker turnuvaları ve İspanya'nın ünlü yemeklerinin servis edildiği mekanda buluşan üç arkadaşın, uzun süre sonra buluşarak hasret giderdiği ve kafa dağıttığı belirtildi.

 "RONALDO YERDEN YERE VURULMUŞTU!"

Messi ve Pique'nin Fabregas'la birlikte kumarhaneye giderek eğlenmesi İspanya basınında geniş yer bulurken, Real Madrid'e yakın basın kuruluşları, 4-0'lık Atletico mağlubiyeti sonrasında doğum günü kutlayan Ronaldo'ya yapılan acımasızca eleştirilerin Messi ve Pique'ye yapılmadığını savundu. (sporx)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)