BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMessi başı yine vergiyle belada----

Messi başı yine vergiyle belada

Messi başı yine vergiyle belada
06 Mayıs 2014 - 16:54 www.finansgundem.com

Dünyanın en çok kazanan oyuncularından Lionel Messi'nin, İspanyol maliyesiyle başı dertte...

Messi'nin başı vergi derdinden bir türlü kurtulmuyor. Geçen yıl neredeyse hapis cezasıyla karşı karşıya kaldığı ve sonrasında uzlaşma sağlanan vergi borcundan sonra, yeniden İspanyol maliyesi ile başı belaya girdi. Dünyanın en çok kazanan oyuncularından olan Arjantinli yıldızın bu gidişle banka hesabı epeyce hafifleyecek.
İspanyol maliyesinin bir yıldır merceği altında olan Messi'nin hesaplarının incelenmesini bittiğinde, yıldız futbolcunun faizleriyle birlikte 35 ila 41 milyon euro arasında vergi cezası ödeyeceği konuşuluyor.
Messi'nin menejerlik işlerinin yanında mali işlerini de yöneten babası Jorge Messi, geçen ağustos ayında 5 milyon euro ceza ödemişti. Messi ve babası 2007-2009 yılları arasında imaj haklarından elde ettiği gelirlerde 4,1 milyon euroluk vergi kaçırmakla itham edilmiş sonra babası faiziyle ödeme yaparak "borcu" kapatmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)