BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeşhur fuara şok: Dev markalar gitmeme kararı aldı----

Meşhur fuara şok: Dev markalar gitmeme kararı aldı

Meşhur fuara şok: Dev markalar gitmeme kararı aldı
22 Aralık 2021 - 08:27 www.finansgundem.com

Her yıl Ocak ayında ABD'de gerçekleşen bilim ve teknoloji fuarı CES'e bu yıl birçok şirket Omikron varyantı nedeniyle katılamayacaklarını duyurdu.

Yeni yılın ardından düzenlenen ve uluslararası kamuoyunda teknolojinin gidişatını gösteren Consumer Electronics Show (CES) bu yıl da Las Vegas’ta kapılarını tüketicilere ve şirketlere açmaya hazırlanıyor…

Fakat aralarında Amazon, Meta, Twitter ve Pinterest’in de olduğu çok sayıda şirket Omikron varyantı sebebiyle bu etkinliğe ekip yollamayacaklarını açıkladı. Her yıl 180.000’den fazla insanın katıldığı ve Las Vegas’ta düzenlenen CES en yeni teknoloji trendlerini ve cihazlarının tanıtıldığı bir etkinlik olarak da biliniyor.

Amazon’un akıllı ev makası Ring’in sözcüsü Reuters haber ajansına bir açıklama yaparak, “Gelecek ay yapılacak CES’e Omikron varyantındaki belirsizlik ve ani durum değişmesi sebebiyle ekip göndermeyeceğiz” dedi.

CEO KONUŞMASINI İPTAL ETTİ

Öte yandan ABD merkezli medya kuruluşu Bloomberg’in haberinde ise Amazon ve alt şirketi Ring’in de fuarda yüz yüze görüşmelere karşı olduğu da belirtildi. Etkinliğin ana sponsorlarından olan T-Mobile ise CES’teki etkinliklerini azaltma kararı alırken şirket CEO’sunun da konuşmasını iptal ettiği kaydedildi.

Aşı, maske zorunluluğunun olduğu ve 5-8 Ocak’ta gerçekleşecek etkinlikle ilgili Twitter da katılımcı sayısını azaltırken hem Twitter hem de Facebook’un etkinliği internet üzerinden takip etme planları yaptığı da belirtildi.

Öte yandan Qualcomm, Sony, Alphabet’in bünyesindeki Google ve Waymo, etkinliğe katılacaklarını açıkladı.

Togg, yeni logosuyla görücüye çıkıyor

 

Altın piyasalarda toparlanma etkisiyle düştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)