BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık Merrill Lynch Türkiye'ye yeni isim!----

Merrill Lynch Türkiye'ye yeni isim!

 Merrill Lynch Türkiye'ye yeni isim!
19 Ocak 2016 - 15:34 www.finansgundem.com

Merrill Lynch Türkiye Ülke Müdürü ve Türkiye Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Banu Başar atandı

Merrill Lynch Türkiye Ülke Müdürü ve Türkiye Menkul Değerler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olarak Banu Başar atanırken Elif Bilgi Zapparoli ise Asya Pasifik Global Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı Eş Başkanı oldu.
 
18 Ocak 2016 itibariyle Merrill Lynch Türkiye Ülke Müdürü ve Türkiye Menkul Değerler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaya başlayan Banu Başar, 2010 yılında Merrill Lynch İstanbul ofisinde Menkul Değerler AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü olarak çalışmaya başladı.
 
Massachusetts Babson Üniversitesi Finans/Yatırımlar ve Uluslararası İşletme mezunu olan Başar, daha önce New York ve Türkiye’de birçok uluslararası şirkette görev aldı.
 
14 Ocak 2016 itibariyle BofA Merrill Lynch Asya Pasifik Global Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı Eş Başkanı olarak atanan Elif Bilgi Zapparoli ise 2010 yılında Türkiye Ülke Müdürü olarak Merrill Lynch’te çalışmaya başladı. 2016 içerisinde Hong Kong’a yerleşecek olan Zapparoli, Merrill Lynch’in Global Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı stratejilerinin uygulanması, müşteri ilişkilerinin geliştirilmesi ve şirket içerisinde işbirliğini güçlendirme alanlarında görev yapacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)