BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkMerkez Bankası İstanbul'a taşınıyor----

Merkez Bankası İstanbul'a taşınıyor

Merkez Bankası İstanbul'a taşınıyor
28 Temmuz 2022 - 12:20 www.finansgundem.com

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu, "Merkez Bankasını eylül sonu itibariyle program dahilinde İstanbul’a taşımaya çalışıyoruz" dedi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, yılın üçüncü enflasyon raporunun tanıtımı amacıyla Merkez Bankası İdare Merkezi'nde düzenlediği bilgilendirme toplantısında açıklamalarda bulundu.

TRT Haber'in haberine göre Merkez Bankası'nın eylül sonu itibarıyla program tahilinde İstanbul'a taşınmasına çalıştıklarını belirtti.

Merkez Bankası rezervleri açıklandı

 

Kavcıoğlu, İSO Meclisi'nin toplantısına katılacak

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Marmara Depreminii unutmayalım04 Ağustos 2022 09:39

    Beklenen ve olması kesin oln Marmara dpremi önümüzde dururken MB iİstanbul'a taşınması ne derece doğru.Zira deprem en çok İstanbul'da insan ve mal zayiatına neden olacak. Ancak gerek yönetimde olanlar gerekse de muhakefet partileri depem hiç olmayacak gibi bu tehlikeden tek kelime etmemekde ve hiçbirde önlem alınmamaktadır.Deprem üljkenin beka meselesi olduğunun farkına varmada çok geçıktik.Hala da farkında bile değiliz.

  • abdulbaki29 Temmuz 2022 01:26

    Yanlış, Merkez Bankasının ya da herhangi bir kamu bankasının merkezinin nerede olduğunun artık hiçbir önemi yok. Dijital çağda finans merkezleri artık belli bir mekanla sınırlı olmayacak. Tabi burada başka bir ajanda yoksa. Düzenleyici kurumlar ülkenin yasama organlarının olduğu yerde olur.