BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkMerkez Bankası iklim uzmanlarına 62 bin lira verecek----

Merkez Bankası iklim uzmanlarına 62 bin lira verecek

Merkez Bankası iklim uzmanlarına 62 bin lira verecek
12 Ağustos 2021 - 16:00 www.finansgundem.com

Avrupa Merkez Bankası, sürdürülebilir merkez bankacılığında öncü olmak için kadrosunda iklim uzmanlarına yer verecek.

Avrupa Merkez Bankası (ECB), bankanın yönetim kuruluna danışmanlık yapmak üzere aylık 6 bin 243 euro maaşla çalışmak üzere iklim bilimcisi arıyor. Pozisyonda görev alacak kişi sürdürülebilir finans, finansal istikrar ve iklim değişikliğinin ekonomiye etkileri konusunda ECB bünyesinde çalışmalar yürütecek.

ECB yönetim kurulu üyesi Isabel Schnabel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda "İklim değişikliğiyle mücadele disiplinlerarası bir yaklaşım gerektiriyor. ECB’nin yeni İklim Değişikliği Merkezi için iklim bilimcilerin yardımına ihtiyacı var." dedi.

Avrupa Merkez Bankası, bankanın yönetim kuruluna danışmanlık yapmak üzere aylık 6 bin 243 euro (62 bin 862 TL) maaşla çalışmak üzere iklim bilimcisi arıyor. Pozisyonda görev alacak kişi sürdürülebilir finans, finansal istikrar ve iklim değişikliğinin ekonomiye etkileri konusunda ECB bünyesinde çalışmalar yürütecek.

ECB yönetim kurulu üyesi Isabel Schnabel, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda "İklim değişikliğiyle mücadele disiplinlerarası bir yaklaşım gerektiriyor. ECB’nin yeni İklim Değişikliği Merkezi için iklim bilimcilerin yardımına ihtiyacı var." dedi.

ABD'de ÜFE beklentilerin üzerinde geldi

TCMB'ye geri sayım başladı

Taliban kolordu komutanlığını ele geçirdi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)