BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMerkel'den 'Türkiye' açıklaması----

Merkel'den 'Türkiye' açıklaması

Merkel'den 'Türkiye' açıklaması
08 Temmuz 2017 - 17:46 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Merkel, G20 zirvesi kapsamında Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Almanya'nın Hamburg kentinde dünya liderlerini bir araya getiren G20 zirvesi iki günlük diplomasi maratonunun ardından sona erdi

Arjantin, Avustralya, Brezilya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hindistan, Endonezya, İtalya, Japonya, Meksika, Rusya, Suudi Arabistan, Güney Afrika, Güney Kore, Türkiye, İngiltere, ABD ve AB liderlerinin katılımıyla gerçekleşen zirvenin ilk gününde liderler terörle mücadeleye karşı 21 maddelik ortak bir bildiri yayınladı.

Zirvenin sona ermesinin ardından ise tüm liderlerin altına imza attığı ortak bir bildiri yayınlandı. Bildiride, iklim değişikliği ve açık market tartışmalarına vurgu yapıldı.

Zirvenin ikinci gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD Başkanı Donald Trump ve Arjantin Devlet Başkanı Macri ile bir araya geldi.

MERKEL'DEN TÜRKİYE AÇIKLAMASI

Almanya Başbakanı Angela Merkel, sona eren G20 zirvesinin ardından Türkiye ile ilgili de konuştu.

Merkel, "Türkiye, G20 zirvesinin gündemine büyük katkı sağladı. Gözaltılar ve İncirlik konusundaki görüş ayrılıkları sürüyor. Farklılıklarımızı gizlemedik" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)