BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMerkel'den 1 Kasım vurgusu----

Merkel'den 1 Kasım vurgusu

Merkel'den 1 Kasım vurgusu
27 Ekim 2015 - 23:22 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Angela Merkel, mülteci sorununun çözümü konusunda 1 Kasım tarihinin önemli olduğunu söyledi.

Mülteci krizi nedeniyle aldığı eleştirilere basın toplantısıyla yanıt veren Merkel, Berlin'de yaptığı açıklamada, sorunun çözümü için sabırlı olunmasını istedi.  

Sınırların kapatılmasına yönelik talepleri “Düğmeyi birden bire çeviremeyizö diyerek geri çeviren Merkel, çözüm için adım adım ilerlenmesi gerektiğine işaret etti.

TÜRKİYE'DE YAPILACAK SEÇİMLER ÖNEMLİ
Cumartesi yürürlüğe giren mülteci yasasının sonuçlarının beklenmesi gerektiğini kaydeden Merkel, mülteci akınının durdurulmasının ancak Türkiye, Yunanistan ve AB arasında yapılacak işbirliği ile mükün olduğunu tekrarladı. Merkel, Türkiye'de yapılacak seçimler nedeniyle önümüzdeki Pazar gününün önemli olduğuna dikkati çekerek, seçimlerin sonucuna göre, AB ile Türkiye arasında mültecilerin durdurulmasına yönelik süren görüşmelerin hayata geçirilebileceğini söyledi ve “Sorunun temel nedenlerini ele almalıyızö ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)