BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMerkel, mülteci krizinin çözümü konusunda açıklamalarda bulundu----

Merkel, mülteci krizinin çözümü konusunda açıklamalarda bulundu

Merkel, mülteci krizinin çözümü konusunda açıklamalarda bulundu
10 Mart 2016 - 10:44 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Angela Merkel, devlet radyosu MDR'ye Türkiye'nin göçmen krizindeki rolüne ilişkin kritik açıklamalar yaptı. Merkel'e göre, Türkiye ile anlaşma sağlanmak zorunda

Fransız haber ajansı AFP'nin bildirdiğine göre; Merkel, göçmenlerin Balkanlar'a girmek için kullandığı rotayı kapatmanın sorunu çözmeyeceği ve bu hamlenin sürdürülebilir olmadığı uyarısında bulundu.

Merkel, "Kişisel olarak, Avusturya'nın tek taraflı kararı ve bunu müteakip Balkan ülkeleri tarafından verilen kararların, açıkça bize daha az mülteci getireceğini düşünüyorum, fakat bu, Yunanistan'ı daha güç bir duruma düşürecek" dedi.

Tek taraflı kararlarla mülteci krizinin çözülemeyeceğini vurgulayan Merkel, "Türkiye ile anlaşmayı başaramazsak, Yunanistan bu yükü (göçmenler) daha fazla kaldıramaz" diye konuştu.

TÜRKİYE BİRÇOK AB ÜLKESİNDEN DAHA AVRUPALI

Öte yandan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in mülteci krizinde tek sorumlu olarak atadığı Başbakanlık Bakanı Peter Altmaier, AB-Türkiye zirvesinde varılan mutabakatı savundu.

DHA'nın haberine göre; zirveden çıkan önerileri “sığınmacı krizinde dönüm noktası” olarak nitelendiren Altmaier, Türkiye’nin sığınmacı krizindeki tutumunun birçok AB ülkesinden daha Avrupalı olduğunu söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)