BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMerkel: Korona virüs 2008 banka ve finans krizinden daha kötü----

Merkel: Korona virüs 2008 banka ve finans krizinden daha kötü

Merkel: Korona virüs 2008 banka ve finans krizinden daha kötü
27 Mart 2020 - 05:56 www.finansgundem.com

AB liderler zirvesine karantinada bulunduğu evinden telekonferansla katılan Almanya Başbakanı, basın toplantısı da düzenledi. Vatandaşlarını sabırlı olmaya davet eden Merkel, "Bu salgın 2008 banka ve finans krizinden daha kötü" dedi

Almanya Başbakanı Angela Merkel yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınının ülkeleri 2008'deki banka ve finans krizinden daha zor duruma soktuğunu belirtti.

Korona virüsten korunmak amacıyla evinde karantinada bulunan Başbakan Merkel, katıldığı görüntülü AB Zirvesi sonrası telekonferansla bir basın toplantısı düzenledi.

Merkel burada yaptığı açıklamada, ''Korona virüs salgının etkileri 2008 yılındaki banka ve finans krizden daha kötü'' dedi.

Merkel ayrıca korona virüse karşı mücadeleyi AB olarak birlikte ele almaya kararlı olduklarını belirtti.

Korona virüs nedeniyle ülkede alınan önlemleri hafifletmek için henüz bir neden görmediğini vurgulayan Merkel, vatandaşlarından sabırlı olmalarını istedi.

Merkel evde karantinada nasıl zaman geçirdiğinin sorulması üzerine, ''Çok sayıda görüntülü ve telefon görüşmesi yapıyorum. Bakanlar Kurulu toplantısına şahsen katılmayı ve yüz yüze görüşmeleri özledim'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)