BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMerkel: 21 Haziran'a kadar süremiz var----

Merkel: 21 Haziran'a kadar süremiz var

Merkel: 21 Haziran'a kadar süremiz var
29 Mayıs 2019 - 08:21 www.finansgundem.com

AB liderleri yeni AB Komisyonu Başkan adaylarını belirlemek için Brüksel'de toplandı. Toplantı sonrası açıklama yapan Almanya Başbakanı Merkel, liderlerin kararı 21 Haziran'daki zirveye kadar uzlaşacaklarını söyledi

Almanya Başsakanı Angela Merkel, dün Brüksel'de gerçekleştirilen gayriresmi AB liderler zirvesi sonrasında düzenlenen basın toplantısında,. AB liderlerinin yeni AB Komisyonu Başkanı üzerinde Haziran ayındaki zirveye kadar bir uzlaşmaya varmaya çalışmak konusunda anlaştıklarını bildirdi.

Merkel, "Eyleme geçme, karar alma kabiliyetimizin olduğunu göstermenin bizin için zaruri olduğu ve bu çerçede 21-22 Haziran'da yapılacak zirveye kadar AB Komisyonu Başkanlığı için bir aday üzerinde uzlaşmaya varmanın mümkün olduğu kararına vardık" diye konuştu.

Merkel, AB Komisyonu Başkanı seçimi konusunda liderler arasında koordinasyonun Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk tarafından, Avrupa Halk Partisi, Sosyal Demoratlar ve liberalleri temsilen ikişer devlet ve hükümet başkanı ile birlikte sağlanacağını vurguladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)