BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMerih Demiral 15 milyon euroya Juventus’ta ----

Merih Demiral 15 milyon euroya Juventus’ta

Merih Demiral 15 milyon euroya Juventus’ta
05 Haziran 2019 - 16:15 www.finansgundem.com

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Juventus'un Sassuolo'da forma giyen milli yıldız Merih Demiral'i 15 mlyon euro karşılığında kadrosuna kattığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Sassuolo’ya transfer olan Merih Demiral, gösterdiği performans sonrası İtalya Seria A’nın son şampiyonu Juventus’a transfer oldu.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio,kişisel twitter hesabında Merih Demiral’ın Juventus’a transferinin sonuçlandığını ve Merih’in Juventus ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağını söyledi. Juventus, Merih’in transferi için Sassuolo’ya 15 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini açıkladı.

Merih Demiral için Atletico Madrid’in 25 milyon euroluk rakama kadar çıktığı ancak 21 yaşındaki savunmacının Sassuolo’ya transfer olurken Juventus ile sezon sonu için anlaşma yaptığı da iddia edildi. Serie A’nın son şampiyonu Juventus’un da Merih’i as takım için düşündüğü ve kadronun ana parçalarından biri yapmak istediği ifade edildi.

FENERBAHÇE ASGARİ ÜCRET VERDİ O AVRUPA’YI SEÇTİ

Juventus’a transfer olan milli yıldız Merih Demiral Fenerbahçe’de oynadığı dönemle ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. Demiral’ın Yakup Çınar’a yaptığı açıklamalarda , Avrupa hayali ile ilgili ‘Fenerbahçe, 2015 yılında Türkiye Kupası'nda oynayacağımız Antalyaspor maçı öncesi bizi profesyonel yapmak istedi. Samet Karakoç, Ahmethan Köse, Yiğithan Güveli ve sağ bek Abdurrahman Canlı ile birlikte bize asgari ücretten profesyonel sözleşme teklif edilmişti. Asgari ücret o zaman Bin TL'ydi. Arkadaşlarım kabul etti ama ben etmedim. O dönem isteksiz davrandım çünkü Avrupa hayalim vardı.’ demişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)