BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeral Akşener: Korkaklar ben buradayım!----

Meral Akşener: Korkaklar ben buradayım!

Meral Akşener: Korkaklar ben buradayım!
18 Ağustos 2022 - 15:41 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz gün Esenyurt'ta İYİ Parti karavanına saldırı düzenlenmesinin ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener açıklamalarda bulundu.

Esenyurt'ta İYİ Parti karavanına saldırının düzenlendiği noktaya giden İYİ Parti lideri Meral Akşener, sert konuştu: "Arkadaşlarıma saldıran namertlere sesleniyorum. Ben buradayım. Buyurun! İki kişiye 25 kişi saldıran korkaklar buyurun! Bu ülkeyi uçurumun kenarından dibine sürüklediniz. Bu bir harami düzendir"

Geçtiğimiz gün İstanbul Esenyurt’ta İYİ Parti karavanına 20-25 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlenmiş, saldırıda İYİ Partili 2 kişi yaralanmıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün saldırının gerçekleştiği yerde sert açıklamalarda bulundu.

“NAMERTLERE SESLENİYORUM: BUYURUN, BURADAYIM”

Saldırıyı lanetlemek üzere geldiklerini kaydeden Akşener, şu ifadeleri kullandı:

*İYİ Parti’nin Genel Başkanının evine bile saldırılmıştır bu ülkede. Arkadaşlarımızın uğradıkları saldırının faillerinin isimleri belli.

*Hepsi de bir siyasi partinin yöneticisi konumunda. Ama biliyoruz ki bugünün Türkiye’sinde, bugünün yargısında, bugünün hukukunda hiçbiri herhangi bir takibata uğramayacaktır.

*Herhangi bir ceza almayacaktır. Şimdi arkadaşlarıma saldıran namertlere sesleniyorum. Ben buradayım. Buyurun! İki kişiye 25 kişi saldıran korkaklar buyurun!

*Bu ülkeyi uçurumun kenarından dibine sürüklediniz. Bu bir harami düzendir. And olsun ki bu harami düzeni milletimizin helal oylarıyla sandıkta emekli edeceğiz. Halep oradaysa arşın burada! Buradayım burada!

Meral Akşener'i köpek ısırdı

 

Akşener: En düşük emekli maaşı, asgari ücret kadar olmalı

 

Akşener’den Akkuyu tepkisi: Bu kabul edilemez

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)