BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMengi, YK Başkan Danışmanı oldu----

Mengi, YK Başkan Danışmanı oldu

Mengi, YK Başkan Danışmanı oldu
06 Aralık 2013 - 15:18 www.finansgundem.com

ING Bank'ta Genel Müdür Yardımcısı Cem Mengi Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı oldu

ING Bank bünyesine Nisan 2011 tarihinde, Kurumsal Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Baş Yardımcısı olarak katılan Cem Mengi, Mart 2014 tarihi itibarıyla yapılacak olan Hissedarlar Olağan Genel Kurulu’nda ING Bank Yönetim Kurulu Üyeliğine aday gösterilecektir. Kendisi, Genel Müdür Başyardımcısı olarak görev yaptığı dönemde sorumlu olduğu faaliyet alanlarında desteğini yeni görevinde de devam ettirecek. Cem Mengi, bu tarihe kadar, 1 Ocak tarihinden geçerli olmak üzere Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı görevini üstlenecek.
Cem Mengi, Kurumsal Bankacılık; Kamu Finansmanı; Finansal Kurumlar ve Borç Sermaye Piyasaları; Proje Finansmanı; Hazine Satış ve Pazarlama; Ekonomik Araştırmalar Grubu ve Kurumsal Krediler Değerlendirmeden sorumlu Genel Müdür Baş Yardımcısı; ING Leasing ve ING Faktoring şirketlerinde Yönetim Kurulu üyesi olarak görevini sürdürmekteydi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)