BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMemurlar dolar satmaya başlıyor----

Memurlar dolar satmaya başlıyor

Memurlar dolar satmaya başlıyor
06 Aralık 2016 - 08:04 www.finansgundem.com

Memur-Sen üyeleri dövizlerini bozdurarak Türk Lirası'na geçecekler

1 milyona yakın üyesi bulunan Memur-Sen üyeleri dövizini bozdurarak Türk Lirası’na geçiş yapmak için çalışma başlattı. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, üye ve çalışanlarına davette bulunduklarını belirterek, “Memurun kazancı fazla yok. Onları da bozdurur. Aynı şeyi iktidardan nemalananlar yapmalı” dedi. Tonbul, 15 Temmuz’un millete karşı yapılan bir darbe olduğunu belirterek “Millet devletine sahip çıktı. Darbe bertaraf edildi. Ekonomik darbe söz konusu. 15 Temmuz gecesi ‘hele bakım ne olacak’ diye meydana ertesi gün dökülenler hasar tespiti yaptılar.

Çıkıp darbe karşı tweet attılar. İlk gün ter, sonra parfüm kokanlar döküldü. Sonrasında tankların önünde poz verip selfi çektiler. Bunlar hiçbir zaman kendilerinden bir şey vermediler. Vatandaş 10, 20, 30 dolarını bozdurur. Dolar düşünce de onlar piyasaya çıkar. Döviz bürosunun önünde poz verirler. Şimdi onların dolarını bozdurma vakti. 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı çıkmayanlar ile dolarını bozdurmayanlar arasında fark yok” diye konuştu. Tonbul, 15 Temmuz sonrasında lüks içinde yaşayanların döviz tevdiat hesaplarını başka yere götürdüklerini ifade ederek “Darbe tehlikesi geçtikten sonra Mercedes ile BMW ile gelip karşı duranların dövizlerini bozdurma vakti” tespitini yaptı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)