BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMemur-Sen Başkanı'ndan 3600 ek gösterge açıklaması----

Memur-Sen Başkanı'ndan 3600 ek gösterge açıklaması

Memur-Sen Başkanı'ndan 3600 ek gösterge açıklaması
30 Mayıs 2022 - 16:33 www.finansgundem.com

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge düzenlemesiyle ilgili konuştu. Yalçın, tazminat ve toplantı tarihinin Bakanlık tarafından belirleneceğini bildirdi.

3600’ün altındaki göstergeler için eş değer bir şekilde tazminat yansıtma oranı artışı yapılması gerekliliğine vurgu yapan Ali Yalçın, şunları kaydetti:

"Ek Gösterge Düzenlemesinde Genel Memnuniyetin Yolu Tazminat Yansıtma Oranlarını Yükseltmektir Kamu görevlilerinin ek göstergelerini gözden geçirmek ve adaletli bir düzenleme ile genel memnuniyet üretmek için gösterge kadar önemli bir diğer formül,Tazminat Yansıtma oranlarıdır."

"Ek Gösterge artışı yapmak emekli maaşı ve emekli ikramiyesini artırmak için son derece önemlidir. 3600’ün altındaki göstergeler için eş değer bir şekilde tazminat yansıtma oranı artışı yapılmaz ise genel memnuniyet için önemli bir konu sorunlu bir konuya dönüşür."

"3600 Ek Gösterge ve Göstergelerin yeniden düzenlenmesi amaçlı yapılan talep alma amaçlı toplantılarda,sadece belli meslek guruplarını değil tamamını kapsayacak şekilde tüm detaylarıyla beklentiyi aktardık. Talep ve beklentileri dikkate almış bir çerçevede teklifi bekliyoruz."

"Teklifin de yapılacağı üçüncü toplantıyı Mayıs ayı içerisinde yapmak hedefiyle süreç işledi.“Toplantı ne zaman” soruları sorulmaktadır.Toplantının zamanını Bakanlığın hazırlıkları ve vereceği tarih belirleyecektir. Sosyal taraf olarak önemli oranda söyleyeceklerimiz paylaştık."

Milyonları ilgilendiren 3600 ek göstergede sona gelindi!

3600 ek göstergede 3 ara kademe formülü

3600 ek gösterge düzenlemesinde önemli ayrıntılar

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)