BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMemur izinleri için kritik gün!----

Memur izinleri için kritik gün!

Memur izinleri için kritik gün!
08 Ağustos 2016 - 15:26 www.finansgundem.com

Darbe girişiminin ardından iptal edilen memur izinleri, bugün düzenlenen bakanlar kurulunun gündeminde. Peki, karar ne zaman açıklanacak?

Olağanüstü Hal (OHAL) kararının ardından operasyonların daha rahat yapılabilmesi için memurların izni iptal edilmişti. Bu kararın ardından tatil planı yapmak isteyen memurlar, "Kamuda memur izinleri ne zaman açılacak?" sorgularına başladı.

İZİNLER GÜNDEMDE

Bakanlar Kurulu ile çıkartılan ve Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile yüzbinlerce memurun izinleri iptal edilmişti. Bugün saat 12.20'de başlayan Bakanlar Kurulu'nun gündeminde memur izinleri de yer alacak. Peki memur izinleri ile ilgili karar saat kaç gibi açıklanacak?

Gündeminde birçok madde bulunduran Bakanlar Kurulu, gündem konularına göre daha uzun veya daha kısa sürebilmektedir. Daha önceki Bakanlar Kurulu toplantıları 3-4 saat arası sürerken, Olağanüstü Hal durumu nedeniyle bu toplantının uzun sürme ihtimali de beklentiler arasında. Kararın 17:00 civarında açıklanması mümkün olabilir.

Habertürk

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)