BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMemduh Boydak'tan bir istifa daha!----

Memduh Boydak'tan bir istifa daha!

Memduh Boydak'tan bir istifa daha!
12 Nisan 2016 - 16:21 www.finansgundem.com

Memduh Boydak, Melikşah Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Üyeliği’nden istifa ettiğini duyurdu

Geçtiğimiz günlerde TÜSİAD üyeliğinden istifa ettiğini açıklayan Memduh Boydak, Melikşah Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Üyeliği’nden istifa ettiğini duyurdu.

Memduh Boydak, avukatı kanalı ile yapmış olduğu açıklamada daha önce mütevelli heyet başkanlığı görevinden ayrıldığı T.C. Melikşah Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Üyeliği’nden istifa ettiğini duyurdu.

Memduh Boydak, T.C. Melikşah Üniversitesi’ne hitaben yazmış olduğu istifa mektubunda T.C. Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeliğinden gördüğü lüzum üzerine istifa ettiğini bildirdi.

Memduh Boydak, Melikşah Üniversitesi ile ilgili mütevelli heyet üyeliği boyunca gerçekleştirdiği faaliyetlerindeki yegâne amacını “Doğup büyüdüğümüz şehir olan Kayseri’ye ve ülkemize dünya standartlarında bilim yuvası bir üniversite kazandırmak ve vatanını, milletini seven, devletine bağlı, hukuka ve yasalara saygılı öğrenciler yetiştirmek” şeklinde ifade etti. Bu istifa ile birlikte bugün itibariyle Memduh Boydak’ın Melikşah Üniversitesi ile hiçbir ilişkisi kalmadı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)