BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMelo nasıl sakatlandı?----

Melo nasıl sakatlandı?

Melo nasıl sakatlandı?
24 Şubat 2015 - 10:18 www.finansgundem.com

Futbol hayatını bile tehlikeye atan Brezilyalı futbolcu, en az 6 hafta takımdan uzak kalacak

Galatasaray’da büyük bir şok yaşandı, sarı-kırmızılıların vazgeçilmez ismi Felipe Melo, dün acil olarak fıtık ameliyatı oldu. Futbol hayatının bile riske atabilecek bir sorundan kurtulan Brezilyalı oyuncunun en az 6 hafta takımdan uzak kalacağı, ancak sezonu kapama riski de bulunduğu dile getirildi.

GALATASARAY'DA 10 FUTBOLCUDA FITIK VAR

Takımda neredeyse 10 oyuncunun yaşadığı fıtık problemiyle karşı karşıya kalan Brezilyalı futbolcu, 3 haftadır uygulanan tedavi ile sahadaki yerini alıyordu. Balıkesir maçında ayak bileğine darbe alan Melo, Sivas’a götürülmesine rağmen son anda sürpriz şekilde kadrodan çıkarılmıştı.

İzin ve kar yüzünden yapılmayan idmanlardan sonra, perşembe günü salonda gerçekleştirilen antrenmana da çıkamayan, tedavisi evinde yapılan Melo, kendini iyi hissetti ve Sivas’a gitti. Cuma günü yapılan son antrenmanda bu kez diz altında ağrı bulunduğunu söylemesi üzerine oynamamasına karar verilmişti.

DOKTOR YENER İNCE 'RİSK VAR' DİYEREK OYNAMASINA İZİN VERMEDİ

Fıtıkta kopma olabileceğinden endişe eden kulüp doktoru Yener İnce’nin isteği üzerine Hamza Hamzaoğlu’nun Melo’yu oynatmadığı belirlendi. Kopan parçanın sinirlerine baskı yapmasından dolayı büyük ağrılar çeken Melo’nun dün MR’ı çekildi ve acil olarak ameliyat kararı aldı.

Hadımköy’de oturan Melo’nun evinin olduğu yerde karın çok yağması ve sambacının karda yürümesinin de fıtıktan parça kopmasında etkili olduğu ortaya çıktı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)