BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMelih Gökçek'ten FETÖ iddialarına sert tepki----

Melih Gökçek'ten FETÖ iddialarına sert tepki

Melih Gökçek'ten FETÖ iddialarına sert tepki
22 Eylül 2016 - 19:46 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir’in, düzenlediği basın toplantısında kendisi ile ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.

CHP'li Emir, düzenlediği basın toplantısında, "Büyükşehir Belediyesi dergi basım ihalesinin FETÖ ile ilişkisi olduğu iddiası bulunan Alaaddin Kaya'nın şirketine verildiği"ni ileri sürerek, "Belediye çalışanları aynı dergiyi basmaya devam ediyorlar ama para Alaaddin Kaya'nın şirketine ödeniyor. Çok açık, çok net maddi delilleri ortada bir yolsuzluktur. Bunun da ötesinde burada Melih Gökçek ile FETÖ yapısının, FETÖ'nün gizli kasasının açık bir işbirliği söz konusudur" iddiasında bulunmuştu.

BİR YIĞIN YALAN VE İFTİRA
Emir'in, "Melih Gökçek ile FETÖ yapısının, FETÖ'nün gizli kasasının açık işbirliği söz konusudur" şeklindeki sözleri nedeniyle adalet önünde hesap vereceğini ifade eden Başkan Gökçek, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "CHP'li Ankara Milletvekili Murat Emir hakkımda basın toplantısı yapmış. Bir yığın yalan ve iftira atmış.

İFTİRA ATANI ÖTTÜRMEK BANA AYRI BİR KEYİF VERİR
Murat Efendi. Baltayı taşa vurmuşsun. Adalet önünde hesap vereceksin. Araştırmadan, kulaktan dolma beyanat verirsen seni öttürürler" dedi.

Başkan Gökçek, "İftira atanı öttürmek bana ayrı bir keyif verir. Murat Emir sırf bana sataşıp, CHP içinde prim yapmak istemişsin. Ama sonun hüsran" dedi.

Büyükşehir Ankara Dergisi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihale sonucunda yüklenici firma BELYA Şirketi tarafından hazırlanıp, bastırılmaktadır. Derginin basım işlemleri de BELYA şirketi tarafından açılan ihale sonucu, Alaaddin Kaya ile uzaktan yakından hiçbir ilgisi olmayan Korza Yayıncılık Şirketi tarafından gerçekleştirilmektedir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)