BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMelih Gökçek'e bir darbe daha----

Melih Gökçek'e bir darbe daha

Melih Gökçek'e bir darbe daha
27 Aralık 2017 - 19:09 www.finansgundem.com

Ankaragücü taraftarı, 181 kişinin izlediği Osmanlıspor- Teleset mobilya Akhisarspor maçının üstünden iki gün geçmesine rağmen onursal Başkan Melih Gökçek ile ilgili mesajları sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyor

Melih Gökçek'in onursal başkanı olduğu Osmanlıspor ilk yarının son maçında Teleset Mobilya Akhisarspor'la karşılaştı. Pazartesi günü oynanan maçı biletli 181 kişinin takip ettiği açıklandı. Bu durumun ardından maçın yankıları Başkentte hala sürüyor. Özellikle Ankaragücü taraftarı yaptığı paylaşımlarda Osmanlıspor'un 181 biletli seyirciyle oynamasıyla dalga geçti.

Yapılan paylaşımların birinde 'Osmanlıspor-Akhisar maçını 181 biletli seyirci izlemiş. Abi bizim mahallede çalışma yapan kepçeyi bile 200 kişi izliyor" denildi. 

KAYNAKLARI KESİLMİŞTİ

Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Melih Gökçek belediyeden Osmanlıspor, Keçiörengücü ve Bugsaş'a kaynak aktarmıştı. Ayrıca Osmanlıspor karşılaşmalarını takip etmesi için maç günü otobüslerle seyirci taşınıyordu. Gökçek'in yerine gelen Ankara Büyükeşhir Belediye Başkanı Mustafa Tuna kulüplere aktarılan kaynakla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Hafriyat ve otopark ile ilgili yeni düzenleme için düğmeye bastık. Bu konular şu anda komisyonda. Komisyondan geçecek ve Meclis’e gelecek, kararı Meclis verecek. Yüce Meclis’in kararına ne ben, ne de başkası ipotek koyamaz. Teklifimiz, hafriyatın ve otoparkların mevcut durumunun iptal edilmesi, her ikisinin de gelirlerinin belediyenin kasasına girmesi. Ocak ayındaki Meclis’te otoparklar iptal edilecek ve hepsi ANPARK’a verilecek."

OSMANLISPOR-ANKARASPOR VE ANKARAGÜCÜ OLAYI

Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönem büyük para desteği ile Süper Lige çıkan ve oldukça da başarılı olan Ankaraspor, Ankaragücü ile aynı kişilerin yönetici olduğu gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’ tarafından küme düşürülmüştü. Özellikle Ankaragücü taraftarları o dönem Melih Gökçek'in kulübü ele geçirmeye çalıştığını öne sürerek büyük tepki göstermişti. Yapılan itiraz sonrası Ankaraspor, TFF’nun kararıyla lige geri dönmüştü. Ancak ismi 1299 Osmanlıspor olmuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)