BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeksikalı suç örgütü liderine 60 yıl hapis cezası verildi----

Meksikalı suç örgütü liderine 60 yıl hapis cezası verildi

Meksikalı suç örgütü liderine 60 yıl hapis cezası verildi
16 Ocak 2022 - 08:43 www.finansgundem.com

Meksika'da devleti milyonlarca dolar zarara uğratan "Santa Rosa de Lima Cartel" isimli suç örgütünün lideri Jose Antonio Yepez, 60 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Guanajuato Başsavcılığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bölge mahkemesinin El Marro (Tokmak) lakaplı Yepez'i cezalandırdığı söylenerek, "O; adam kaçırma, şiddet olaylarından ve endüstriyel yakıt hırsızlığından suçlu bulundu" ifadesi kullanıldı.

Güvenlik güçlerinin 3 Ağustos 2020'de düzenlediği operasyonda yakalanan Yepez'e, yakıt hırsızlığı başta olmak üzere birçok suçtan 60 yıl hapis cezası verildi.

Dönemin en büyük suç örgütü lideri

Yepez, Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador döneminde yakalanan en büyük suç örgütü liderlerinden biri olarak biliniyor.

Guanajuato eyaletinde uyuşturucu kaçakçılığından adam kaçırmaya kadar bir dizi suç işleyen örgüt, yakıt hırsızlığı yaparak devleti milyonlarca dolar zarara uğratmakla suçlanıyor.

Meksika'da sınırda yolsuzluk

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)