BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMehmetçik'e sınırda çifte sürpriz----

Mehmetçik'e sınırda çifte sürpriz

Mehmetçik'e sınırda çifte sürpriz
31 Aralık 2015 - 23:59 www.finansgundem.com

Hatay Yayladağı Arslanyazı Hudut Karakolu'nda kule nöbeti tunan Onbaşı Güçlü'ye yılbaşı ve doğum günü sürprizi olarak Mersin'deki ailesi getirildi

Yılbaşını sınırda askerlerle geçirmek üzere Hatay'ın Yayladağı ilçesi sınırındaki 3. Hudut Tabur Komutanlığına bağlı Arslanyazı Hudut Karakolu'nda Tabur Komutanı Piyade Yarbay Yücel Çetinkaya, karakol yemekhanesinde askerlerle bir araya geldi. Burada askerlerin yeni yılını kutlayan Çetinkaya ve komutanlar, askerlerle birlikte çay içip televizyon seyretti. 

Karakolda kule nöbeti tutan piyade onbaşı Ömer Güçlü'yü ise çok daha farklı bir süpriz bekliyordu. Komutanları yılbaşı sürprizi hazırlayarak, Mersin'de yaşayan Güçlü'nün annesi Meryem, babası Hayri Güçlü ile halası Hatice Baskın'ı sınır karakoluna getirtmişti.

Yılbaşında kule nöbeti tutan Ömer Güçlü'nün yanına giden Yarbay Çetinkaya, Güçlü'nün yeni yılını kutlayarak bir süre sohbet etti.

Terhisine 2,5 ay kaldığını belirten Ömer Güçlü, ailesini en son 6 ay önce gördüğünü söyledi. Bu sırada nöbet yerine gelen annesi, babası ve halası Hatice Baskın'ı nöbet yerinde gören Güçlü, ailesine sarılarak hasret giderdi. Gözyaşlarını tutamayan Ömer Güçlü ve ailesi, böyle bir sürpriz hazırladıkları ve yeni yılın en güzel hediyesini verdikleri için komutanlara teşekkür etti.

Oğlunun bugün doğum günü de olduğunu belirten Baba Hayri Güçlü, "Artık barış istiyoruz. İnşallah barış olur. Daha rahat bir hayat yaşarız Allah izin verirse. Yeni yılda çok güzel bir sürpriz ve hediye oldu bizim için. Bunu sağlayan herkesten Allah razı olsun" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)