BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Mehmet Topal golü elle attı"----

"Mehmet Topal golü elle attı"

Mehmet Topal golü elle attı
05 Mart 2017 - 23:58 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'ye uzatmada 3 puanı getiren Mehmet Topal'ın golü tartışılıyor. Maç sonunda Osmanlısporlu futbolcular hakeme itiraz etti. Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Topal için çok ağır sözler sarfetti

Spor Toto Süper Lig 23. haftasında Fenerbahçe ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Son dakikaları adeta nefes kesen ve iki takımın da hücum futbolunu tercih ettiği maçta Fenerbahçe 90+1'de Mehmet Topal'ın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Osmanlısporlu futbolcuların golde Mehmet Topal'ın topu elle aldığı yönünde yoğun itirazları oldu.

Maç sonunda Pierre Webo da hakem Alper Ulusoy'un yanına giderek golde Mehmet Topal'ın elle aldığı yönünde itirazlarda bulundu.

TOROĞLU'NDAN AĞIR SÖZLER

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu da, Mehmet Topal için şunları söyledi:

"Şu anda inanılmaz üzgünüm. Dokunsanız ağlayacağım. Yahu Mehmet değer mi be? Alacağın 3 puana değer mi be? Çarpabilir. Kabulüm. Ama aldın, düzelttin vurdun. Ahlak varsa, Mehmet var dedim geçen. Geri alıyorum. Bundan sonra sana Mehmet demeyeceğim. Bundan sonra sana Topal diyeceğim. Bir gecede öldün. Bu hırsızlık, bu emek hırsızlığı. Utanmadan seviniyorsunuz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)