BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMehmet Şimşek'ten Londra mesajı ----

Mehmet Şimşek'ten Londra mesajı

Mehmet Şimşek'ten Londra mesajı
29 Mayıs 2018 - 08:44 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya ile birlikte Londra'ya gerçekleştirecekleri seyahat öncesi Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, bugün Londra'da yatırımcılarla biraraya geleceğini ve Türkiye'nin pozitif ayrışması için yoğun çaba içinde olduklarını söyledi.

Twitter hesabından dün akşam açıklama yapan Şimşek, "Saat 07:00-22:00 arası gruplar halinde yaklaşık 90 portföy yöneticisi, banka üst düzey yöneticisi ve analistlerle görüşeceğiz. Kararlı politika adımlarımız, iyi iletişim ve güçlü uzun vadeli hikayemiz ile Türkiye'nin pozitif ayrışması için yoğun bir çaba içindeyiz" dedi.

Şimşek ve Çetinkaya'nın ziyareti öncesi Merkez Bankası'nın sadeleştirmeyi gerçekleştirmesiyle birlikte TL, gelişmekte olan ülke para birimlerinden pozitif ayrışarak bir süredir devam eden kayıplarının bir bölümünü geri alarak dolar karşısında dün yüzde 3 değer kazanmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)