BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMehmet Şimşek'ten kalkınma mesajı----

Mehmet Şimşek'ten kalkınma mesajı

Mehmet Şimşek'ten kalkınma mesajı
08 Mayıs 2014 - 23:18 www.finansgundem.com

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "Ülkemizdeki huzur ortamının, sürecin devamı ve ülkenin hızlı kalkınması noktasında hepimize büyük sorumluklar düşüyor"

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Vali Yılmaz Arslan, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile Batman Belediyesi ziyaretinde Başkan Sabri Özdemir ve Eşbaşkan Gülistan Akel ile görüştü.

 Özdemir ve Akel'i tebrik eden Şimşek, kente hizmet için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini, yapıcı bir diyaloğun Batman için daha güzel hizmetlere vesile olacağını söyledi.

"İnşallah bu yeni dönemde özellikle şehrin makro hususlarında sizinle diyalog ve çabalarla Batman daha da gelişir. Ben bundan eminim" diyen Şimşek, huzur ortamı olunca diğer bütün unsurların zaman içinde yerini bulacağını ifade etti.

Şimşek, "Ülkemizdeki huzur ortamının, sürecin devamı ve ülkenin hızlı kalkınması noktasında hepimize büyük sorumluklar düşüyor" diye konuştu.

Özdemir ise Batman için halkın layık olduğu en güzel çalışmaları hayata geçirmenin çabası içinde olacaklarını, bu konuda Bakan Şimşek'ten de destek beklediklerini söyledi.

Batman ve halk için en güzel şeyleri hep beraber yapacaklarını aktaran Özdemir, bu konuda ilklere imza atacaklarını dile getirdi. 

Daha sonra Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Batman Şubesi tarafından düzenlenen "Dost Meclisi" adlı toplantıya katılan Bakan Şimşek, burada Kalkınma Bakanlığının Sosyal Destek Programı kapsamında hayata geçirilen meslek istihdam destekli projede sertifika almaya kazanan 270 kişi adına temsili olarak 6 kişiye sertifika ve plaketlerini verdi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)