BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMehmet Şimşek'ten Ali Babacan açıklaması geldi----

Mehmet Şimşek'ten Ali Babacan açıklaması geldi

Mehmet Şimşek'ten Ali Babacan açıklaması geldi
10 Temmuz 2019 - 11:55 www.finansgundem.com

Ali Babacan ile birlikte hareket edip etmeyeceği sorusuna Şimşek: Zamanı gelince konuşuruz

Ekonomiden sorumlu eski bakanlardan ve eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, eski ekonomi bakanlarından ve parti kurması beklenen Ali Babacan ile birlikte hareket edebileceği şeklinde yer alan yorumlara ilişkin soruya, "zamanı gelince konuşuruz" diye yanıt verdi.

SASA tarafından düzenlenen basın toplantısında Reuters'ın "Babacan ile birlikte hareket edebileceğiniz şeklinde yorumlar var, ne diyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Şimşek, "Zamanı gelince konuşuruz" yanıtını verdi.

Gazeteci Ruşen Çakır geçtiğimiz günlerde Ali Babacan'ın partisinin ayrıntılarını verdiği yayınında, "Mehmet Şimşek de herhalde bu harekete yakın duruyur. Onun tekrar iktidar tarafından kazanılmak istendiği ama Şimşek'in buna yanaşmadığı yolunda rivayetler var" demişti.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • inşallah grlir02 Nisan 2021 17:02

    Sayın Mehmet Şimşek başarılı ekonomi politikaları üreten değerli bir siyasetçi idi. Umarım ekonominin başına geçer

  • ÇALIŞKAN10 Temmuz 2019 14:23

    REİS ve AK PARTİ sayesinde adam yerine konuluyor idi. Kendi memleketinde bile adam yerine konulmayıp bir defa olsun kendi ilinin belediye başkanlığını partisine kazandıramamış olan MEHMET ŞİMŞEK'i kimse adam yerine koymaaaaz. Besleme Siyasetçilere MİLLET itibar etmez.

  • Yakup10 Temmuz 2019 13:09

    Şimdi bu adamları nimet gibi sunanlar, bunlar görevdeyken ne diye yerden yere vuruyorlardı, bunlar piyasanın adamları, piyasa onları seviyordu, şimdi de onları istiyorlar..