BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMehmet Sezgin patron oldu----

Mehmet Sezgin patron oldu

Mehmet Sezgin patron oldu
05 Nisan 2016 - 13:14 www.finansgundem.com

Garanti’nin büyük ortağı BBVA’nın Global Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Başkanlığı'ndan ayrılan Sezgin, 32 yıllık kariyerinin ardından kendi danışmanlık şirketini kurdu

FINANSGUNDEM.COM - ÖZEL HABER

Bankacılık sektörünün önemli isimlerinden Mehmet Sezgin yeni bir dünyaya yelken açtı. Garanti Bankası’nda Ödeme Sistemleri Genel Müdürlüğü’nün ardından büyük ortak İspanya devi BBVA’nın Global Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Başkanlığı’na getirilen Sezgin, 4 yıl sonra bu görevinden ayrılarak kendi işinin ‘patron’u oldu. Ödeme sistemlerine yönelik bir danışmanlık şirketi kurdu. ABD’de faaliyet gösteren Sezginpay Payment Solutions INC’le böylelikle ustası olduğu alandan uzaklaşmayan Sezgin, Garanti’de yıllardır birlikte olduğu arkadaşları tarafından duygusal bir törenle uğurlandı.

GARANTİ HARİKA BİR ALİE

Mehmet Sezgin de gruba ‘harikasınız’ mesajıyla veda etti: "Gosasa, takım arkadaslarıma, dostlarıma şimdilik veda. Sağol Fuat Erbil, Hüsnu Erel, Onur Genc, Nafiz Karadere, Ebru Edin, Recep Bastuğ, Şafak Doğdu ve HR ekibi, biricik Berrin Nar ve emeği geçen tüm Bonuscular. Sevgiyle kalın. Garanti harika bir aile. Ne güzelsiniz…"

AMERİKALILAR İÇİN….

“32 yıllık profesyonel kariyere elveda, girişimciliğe merhaba demenin vakti geldi” diyen Sezgin, internet sitesinde bu kararı niçin aldığını şu cümlelerle anlattı:  “BBVA'da geçirdiğim 4 yılın ardından, bir cesarete kapılarak, en sonunda kendi kendimin patronu olacağım ödeme sistemleri şirketimi kurmaya karar verdim. Bu şirkete samimi bir efor harcayarak, Amerika'daki kart sahipleri ve perakendecilerin hakettiği ancak erişemediği hizmet kalitesini sunmak için çalışacağım.”

ELVEDA VE MERHABA... MEHMET SEZGİN'İN KALEMİNDEN...

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gerçek08 Nisan 2016 11:08

    garanti bankasında şov yapan yükselir.asıl yeteneğini şimdi ortaya koyacak.

  • Onur Konar06 Nisan 2016 03:56

    Şaka mı yapmış, 32 yıllık çalışmanın ardından girişimciliğe merhaba demek için enteresan bir düşünce yapısına sahip olmak lazım :)