BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMehmet Öz, hayat kurtardı----

Mehmet Öz, hayat kurtardı

Mehmet Öz, hayat kurtardı
04 Mart 2021 - 00:04 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü Türk kalp cerrahı doktor Mehmet Öz, aniden yere yığılan ve kalbi durduğu anlaşılan şahsa yaptığı müdahale ile hayata dönmesini sağladı.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir havalimanında yolculardan birinin kalbi durdu. Onun yardımına koşansa dünyaca ünlü kalp cerrahı doktor Mehmet Öz oldu.

30 YAŞINDAKİ ŞAHIS, ANİDEN YERE DÜŞTÜ

Olay, New Jersey'deki Newark Havalimanı'nda yaşandı. 30 yaşındaki bir adam bagaj alım alanında yere düştü. Kalbi duran adamın imdadına önce çevredeki polis memurları yetişti. Ardından da devreye Doktor Mehmet Öz girdi.

HAYATA DÖNDÜRDÜ

Hastalanan yolcuyla aynı uçakta yolculuk yapmaya hazırlanan Öz, yolcuya kalp masajı yaptı ve hayata döndürdü. Hastalanan yolcu ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Trump'tan Türk doktor Mehmet Öz'e görev

 

Mehmet Öz, tepki çeken açıklamasının ardından özür diledi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sabri04 Mart 2021 00:28

    Prof.Dr.Mehmet Öz doktor olduğu için hayat kurtarması kadar doğal bir şey olamaz.Burada önemli olan Dr.Öz'ün olaya müdahale etmesidir.Yere düşen adamın şansı varmış ki, Dr.Öz oradaymış...