BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMehmet Nane Pegasus Genel Müdürü oldu----

Mehmet Nane Pegasus Genel Müdürü oldu

Mehmet Nane Pegasus Genel Müdürü oldu
18 Şubat 2016 - 20:24 www.finansgundem.com

Carrefoursa Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Mehmet Nane’nin yeni adresi belli oldu. Mehmet Nane, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü oldu.

Son olarak Carrefoursa Genel Müdürlüğü görevini yerine getiren Mehmet Nane, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat’ın yerine göreve geldi. Nane, 2013’te Teknosa’daki görevinden ayrılarak Carrefoursa’nın dümenine geçmişti. Sabancı Holding’in Fransız ortağı Carrefour’dan yüzde 12 Carrefoursa hissesi alarak hâkim ortak olmasının ardından Nane, “Beşte Beş” stratejisini oluşturarak şirketi 2014’te kâra geçirmişti.

Mehmet Nane’nin göreve başladığı 2013 yılında Carrefoursa 38 ilde 244 mağaza ile hizmet veriyordu. Şirketin mağaza sayısı 2015’te 779’a ulaştı. Nane döneminde Carrefoursa Antalyalı Genpa ve 1E1 marketleri, İsmar ve Kiler’i bünyesine kattı.

OTEL AÇMIŞTI
Mehmet Nane, geçtiğimiz yaz Türkiye’de perakende sektörünün önemli 2 ismi ile Marmaris Bozburun’da turizm yatırımına imza atmıştı. Dönemin Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane, Kiler Holding Perakende Genel Müdürü Nihat Özdemir ve perakende danışmanı Avi Alkaş ortaklığında gerçekleştirilen MiaMai Otel, 9 milyon liralık yatırım ile hayata geçmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)