BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMehmet Baransu’nun avukatı Bylock’çu çıktı----

Mehmet Baransu’nun avukatı Bylock’çu çıktı

Mehmet Baransu’nun avukatı Bylock’çu çıktı
28 Temmuz 2017 - 14:01 www.finansgundem.com

FETÖ’nün medya militanlarından Mehmet Baransu’nun avukatı Sercan Sakallı’nın örgütün kripto haberleşme ağı Bylock kullandığı belirlendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından FETÖ/PDY üyesi olduğu belirlenen avukatlar hakkında geçtiğimiz aylarda operasyon düzenlenmişti.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan avukatların örgütün kriptolu haberleşme uygulaması ByLock'u kullandığı belirlenmişti. Yapılan incelemede Mehmet Baransu'nun avukatı Sercan Sakallı'nın da kripto haberleşme ağı Bylock kullandığı belirlendi. Avukat Serkan Sakallı hakkında yakalama kararı çıkartıldı. (Sabah)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uğur Kaan Karşılıklı28 Temmuz 2017 14:07

    17-25 aralıkta haklarında hazırlanan dosyada hakim karariyla yapılan dinleme ve izlemelerde cekilen birsuru fotograf, ses kaydive hatta goruntu kaydi varken hapse girmediler. Ama bu adamların telefonundaki WhatsApp gibi viber gibi bir uygulama yüzünden hapse arıyorsunuz. üstelik bu bylock bulunmasina ilişkin delil diye nitelendirilen şey bizim CMK ya göre kanuna uygun delil değil ve kanuna aykırı delik yasağı var. O halde neden? Neden? Neden?