BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMehmet Avcı VİŞAD Başkan Yardımcısı seçildi----

Mehmet Avcı VİŞAD Başkan Yardımcısı seçildi

Mehmet Avcı VİŞAD Başkan Yardımcısı seçildi
23 Kasım 2015 - 11:50 www.finansgundem.com

Finans Gündem yazarı ve Wilco Group CEO’su Mehmet Avcı, Van İşadamları Derneği VİŞAD’ın Siyasi ilişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı seçildi.

Van İş Adamları Derneği 2. Olağan Kongresi geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Green Park Otel’de gerçekleştirildi. Kongre, İstanbul ve Türkiye’nin değişik bölgelerinden yaşayan Vanlı işadamlarını bir araya getirdi. VİŞAD, tek listeyle seçime gitti. Başka bir adayın olmaması nedeniyle kurula sunulan oylamada, Ahmet Fatih Hatunoğlu yeniden başkan seçildi.

Wilco Group CEO’su Mehmet Avcı, Van İşadamları Derneği VİŞAD’ın Siyasi ilişkilerden sorumlu Başkan Yardımcılığı’na getirildi. Yönetim Kurulu’nda ise Kimlik Mağazaları kurucularından Abdul Nasır Çetin ve Davut Gülüştür gibi isimler yer aldı.

AK Parti Van milletvekili Burhan Kayatürk’ün de katıldığı kongreye, İran Türkiye İş Adamları Derneği Başkanı Mehdi Julazade, Alman Türk İşverenler Derneği Başkanı İsmet Zeytin ve STK yöneticileri de katıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)