BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMegxit'ten sonra ilk kez birlikte görüldüler----

Megxit'ten sonra ilk kez birlikte görüldüler

Megxit'ten sonra ilk kez birlikte görüldüler
16 Şubat 2020 - 21:46 www.finansgundem.com

Çiftin çocukları Archie’nin yanlarında olmadığı görüldü

Birleşik Krallık’ta kraliyet unvanlarını terk eden Prens Harry ile eşi Meghan Markle, aldıkları kararın ardından ilk kez birlikte görüntülendi.

Çiftin 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ABD üzerinden bir yolcu uçağıyla Kanada’ya varışları kameralara yansıdı.

Daily Mail muhabirlerinin çektiği özel görüntülerde, Harry ve Meghan Markle’ın valizlerini kendilerinin taşıdığı görülürken, bebekleri Archie’yi beraberlerinde götürmemiş olmaları dikkati çekti.

18 Ocak’ta Kraliyet ailesinden yapılan yazılı açıklamada, aile içinde yapılan görüşmeler sonucunda varılan anlaşmayla Harry ile Meghan'ın aile üyesi olarak resmi görevlerini bırakacakları ve kraliyete ait unvanlarını kullanmayacakları duyurulmuştu.

Prens Harry ve Meghan Goldman Sachs ile anlaştı

Anlaşmaya göre bundan sonraki hayatlarında kamu kaynaklarını kullanmayacakları belirtilen çiftin Birleşik Krallık’ta kullanmaya devam edecekleri Frogmore Cottage adıyla bilinen kraliyete ait ikametgahlarının renovasyonu için yapılan masrafları da geri ödeyeceği bildirilmişti.

Unvanlarını terk etmeden önce Sussex Dükü ve Düşesi olarak bilinen çift, Kraliyet ailesini sarsan ayrılık kararından bu yana ABD’de bulunuyordu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)