BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeghan Markle’ın 25 dolarlık bağışı alay konusu oldu!----

Meghan Markle’ın 25 dolarlık bağışı alay konusu oldu!

Meghan Markle’ın 25 dolarlık bağışı alay konusu oldu!
01 Kasım 2021 - 11:44 www.finansgundem.com

Kraliyet görevlerinden ayrıldıktan sonra Prens Harry ile ABD’ye yerleşen Meghan Markle, yaptığı 25 dolarlık bağışla sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

İngiliz kraliyet ailesinden ayrıldıktan sonra 'olaylı gelin' olarak gündemden düşmeyen Meghan Markle, eşi Prens Harry ile birlikte hemen her gün yeni bir haberle İngiliz basınının gündeminde...

Sözcü'deki habere göre; Meghan Markle, ücretli aile ve sağlık izni kampanyası kapsamında fazla mesai yapan çalışanlara destek olmak için 25 dolarlık Starbucks çeki dağıttı. Sussex Düşesi, ABD’li politikacılara bunun ‘ulusal bir hak’ yapılması için de çağrıda bulundu.

Sussex Düşesi, 2022 yılına kadar ücretli aile ve sağlık izni kazanmak için ulusal bir kampanya yürüte PL+US grubundaki yetenekli işçilere, kurdukları Archewell aracılığıyla 25 dolarlık Starbucks kuponu verdi.

‘İNANILMAZ DERECEDE KLAS VE GEREKLİ’

Düşesin ‘yardım’ başlığı altındaki 25 dolarlık bağışı ise sosyal medyada topa tutuldu.
Grubun iletişim direktörü Neil Sroka, Twitter’a şunları yazdı: “Sussex Düşes biz #SavePaidLeave için fazla mesai yaparken @PaidLeaveUS’taki herkese birkaç fincan kahve aldı” ifadeleriyle Markle’ı eleştirdi.

Sosyal medyada kullanıcılar, Markle’ın bağışıyla ilgili olarak ‘İnanılmaz derecede klas… ve gerekli. Kazanma mücadelesinde arkamızda olduğunu bilmek gerçekten onur verici’ gibi yorumlar yaparak Düşesi topa tuttu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise küçük nezaketlerin ‘büyük bir fark yaratabileceğini’ söyleyerek Markle’a destek oldu. Ancak çoğunluk Markle’ın ‘zavallı’ olduğunu düşündüklerini ve dikkat çekmek için böyle eylemlerde bulunduğunu yazdı.

Harry ve Meghan Markle’ı zora sokan ortaklık

 

Prens Harry izin versin diye Meghan Markle'ın gözünün içine bakıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)