BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeghan Markle ortalığı karıştırdı!----

Meghan Markle ortalığı karıştırdı!

Meghan Markle ortalığı karıştırdı!
24 Ekim 2019 - 13:53 www.finansgundem.com

Kraliyet ailesine girer girmez, Birleşik Krallığı ikiye bölen Meghan Markle dün gece katıldığı bir törende ortalığı karıştırdı.

İngiltere’de ITV’de yayınlanan sansasyonel belgeselin ardından Meghan Markle önceki gün ilk kez kamuoyunun karşısına çıktı. Prens Harry ile yaşantısı hakkında samimi açıklamalarda bulunan Markle, One World Summit isimli etkinliğe katıldı.

Sivil toplum kuruluşları için düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan Meghan Markle’ın aceleyle kürsüde kraliyet protokolünü unutması dikkat çekti. Markle, kendisini sahneye çağıran sunucuyu adeta abandone etti. Markle, sunucuya büyük bir hızla sarıldı. Bu sırada kraliyet protokolünü yapmak isteyen sunucunun bu jestini önemsemeyen Markle daha sonra sahnede diğer yetkilileri de öptü ve onlarla sarıldı.

Birleşik Krallık’ta kraliyet ailesinin üyeleriyle “sıradan halk” arasında bazı sınırlar bulunuyor. Bunlara arasında ölçülü yakınlaşma ve kraliyet ailesi üyeleriyle yakın ve samimi davranmamak da bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)