BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMedya milyarderi 92 yaşında beşinci kez evleniyor----

Medya milyarderi 92 yaşında beşinci kez evleniyor

Medya milyarderi 92 yaşında beşinci kez evleniyor
21 Mart 2023 - 10:50 www.finansgundem.com

92 yaşındaki ünlü medya patronu Rupert Murdoch, 5. kez evleniyor. Murdoch, hayatının ikinci yarısını nişanlısıyla geçirmeyi dört gözle beklediğini söyledi.

Dördüncü eşi Jerry Hall'dan boşanmasının üzerinden bir yıldan daha az bir zaman geçen, ABD merkezli News Corporation şirketinin Avustralyalı medya yöneticisi Rupert Murdoch, yeniden evlenmeye hazırlanıyor. Murdoch'un nişanlısı, 66 yaşındaki Amerikalı poliz vaizi Ann Lesley Smith. 

Jerry Hall

Claims surface that Rupert Murdoch ended marriage to Jerry Hall by text |  Tatler

Murdoch, New York Post'un ortaya attığı Ann Lesley Smith ile nişanlandığı habeini, gazeteye verdiği röportajda doğruladı. Murdoch, nişanlısıyla eylül ayında California'da bir şarap bağında düzenlenen etkinlikte tanıştıktan iki hafta sonra onu aradığını açıkladı.

EVLENME TEKLİFİ

Kendisinin “dörtte bir İrlandalı” olduğunu söyleyen Murdoch, Smith’e St Patrick Günü'nde evlenme teklif ettiğini belirtti. 

Daha önce dört kez evlenen Murdoch, evlenme teklif ederken "gergin" olduğunu anlattı. Ünlü iş insanı, "Aşık olmaktan korkuyordum ama bunun son olacağını da biliyordum. Öyle olsa iyi olur. Mutluyum" dedi.

Ann Lesley Smith

Rupert Murdoch engaged to Ann Lesley Smith

AYNI İNANÇLARI PAYLAŞIYORUZ

Ann Lesley Smith, ünlü country şarkıcısı Chester Smith'in eşiydi. Chester Smith 2008'de hayatını kaybetmişti. 

Ann Lesley Smith, Murdoch ile ilişkisini "Tanrı'nın bir armağanı" olarak tanımladı ve nişanlısıyla "aynı inançları paylaştığını" ve "aynı dili konuştuğunu" söyledi.

Smith, "Ben 14 yıldır dulum. Rupert gibi benim kocam da bir iş insanıydı. Yerel gazeteler için çalıştı, radyo ve televizyon istasyonları kurdu ve Univision'un tanıtımına yardımcı oldu. Yani Rupert'in dilini konuşuyorum. Aynı inançları paylaşıyoruz" ifadesini kullandı. 

Smith, yeniden nişanlanmak için 'doğru zamanı beklediğini' hissettiğini ve 'arkadaşlarının onun adına mutlu olduğunu' sözlerine ekledi.

64 YAŞINDA ÇOCUĞU VAR

İlk üç evliliğinden altı çocuğu olan Murdoch, "İkimiz de hayatımızın ikinci yarısını birlikte geçirmek için sabırsızlanıyoruz" diye konuştu. Çiftin düğün töreni yaz sonunda olacak.

Rupert Murdoch; 1956'dan 1967'ye kadar Avustralyalı uçuş görevlisi Patricia Booker ile 1967'den 1999'a kadar İskoç asıllı gazeteci Anna Mann ile 1999'dan 2014'e kadar da Çin doğumlu girişimci Wendi Deng ile evliydi. Son eşi ünlü eski model Jerry Hall’dan geçen Eylül ayında ayrıldı.

Murdoch'un önceki evliliklerinden altı çocuğu var: İlk eşi Patricia Booker'dan şimdi 64 yaşındaki kızı Prudence MacLeod, 53 yaşındaki kızı Elisabeth ve 50 yaşındaki oğulları Lachlan ve ikinci eşi Anna Mann'dan 49 yaşındaki James ve 21 yaşındaki olan kızı Grace; üçüncü eşi Wendi Deng'den 19 yaşında Chloe adlı çocukları var. (NTV)

Ünlü medya patronunun büyük planı hissedarlara takıldı

 

Ünlü medya patronu Murdoch boşanıyor

 

Medya patronunun eşi sahtekar çıktı

 

Milyarder medya patronu hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)