BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis'ten torba tasarı için yoğun mesai----

Meclis'ten torba tasarı için yoğun mesai

Meclis'ten torba tasarı için yoğun mesai
07 Mayıs 2018 - 10:03 www.finansgundem.com

Meclis Genel Kurulu bu hafta geniş bir kesimi ilgilendiren torba tasarı için çalışacak

TBMM yeni haftada 24 Haziran erken seçimi öncesi AK Parti'nin sunduğu ve geniş kesimleri ilgilendiren torba tasarı için mesai yapacak.

Düzenleme ile vergi ve prim borçları yapılandırılacak, emeklilere Ramazan ve Kurban bayramları öncesi bin lira ikramiye ödenecek, yaşlılık aylığı 500 TL'ye çıkarılacak, genç girişimcilere Bağ-Kur desteği verilecek.

Yeniden yapılandırmada 31 Mart 2018 tarihi esas alınacak. Vatandaşlar borçlarını ister 36 ay taksitle, isterse peşin ödeyebilecek.

Tasarı imar barışını düzenlemesini de içeriyor. Düzenlemeyle imarsız yapılara, yapı kayıt belgesi verilecek. İstanbul Boğaziçi sahil şeridi ve tarihi yarımada içerisindeki alanlar kapsam dışında tutulacak.

Ayrıca tasarı ile, vergi ve vergi cezaları, idari para cezaları, kamu alacakları, gümrük vergileri, sigorta primleri, işsizlik sigortası primi, sosyal güvenlik destek primi ile bu alacaklara ilişkin faiz, zam, gecikme zammı gibi alacaklar yeniden yapılandırılacak.

20 yeni üniversite kurulmasını öngören tasarı da Meclis gündeminde yer alacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)