BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis'ten geçerse o para ödenmeyecek!----

Meclis'ten geçerse o para ödenmeyecek!

Meclis'ten geçerse o para ödenmeyecek!
14 Temmuz 2015 - 11:21 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba TBMM'ye 3093 sayılı TRT Gelirleri Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, elektrik faturalarına yansıtılan TRT payının kaldırılması için kanun teklifi verdi.

Ağbaba'nın TBMM'ye sunduğu 3093 sayılı TRT Gelirleri Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi yasalaşırsa elektrik faturaları ile her türlü cihaz üzerinden alınan TRT payı kaldırılacak. CHP'li Ağbaba son olarak 10 Temmuz 2015 Cuma günü TRT Türk kanalında yayınlanan 'Kendi Gökkubbemiz' adlı belgeselde, Osman Yüksel Serdengeçti’nin konuşması olarak sunulan bir yayında başta Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü olmak üzere Cumhuriyet dönemi kadrolarına çirkince saldırıda bulunulduğunu belirterek, “Bizden kesilen paralarla yayın yapıp bu ülkenin kurucularına haksızca ve ahlaksızca hakaret edilmesini kabul etmemiz mümkün değil.” dedi.

REKABET ORTAMININ OLUŞMASINA SEBEP OLMAKTA

Kanun teklifinin gerekçesinde, “Vatandaşlarımızın tümünden gelir elde eden bir kurumun sadece belli bir siyasi anlayışının temsilcisi gibi hareket etmesi ve propagandasını yapması kabul edilebilecek bir durum değildir. Aynı zamanda bu durum medya kuruluşları arasında bir haksız rekabet ortamının oluşmasına sebep olmaktadır. Teklif ile bu adaletsiz tablonun ortadan kaldırılması amaçlanmaktadır.” ifadeleri yer aldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)