BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis'te yumruklu kavga----

Meclis'te yumruklu kavga

Meclis'te yumruklu kavga
27 Aralık 2020 - 08:05 www.finansgundem.com

Meclis’te hafta sonu devam eden yılın son çalışma gününe Genel Kurul’da vekillerin kavgası damgasını vurdu. Söz dalaşı sonrasında arbedeye dönüşen kavgada korona virüs önlemleri, maske ve mesafe de unutuldu.

TBMM Genel Kurulu’nda, dernek ve vakıflara kayyım atanmasının önünü açan maddeler de içeren “Kitle İmha Silahlarının Yayılmasının Finansmanının Önlenmesine İlişkin Kanun Teklifi” görüşmeleri sırasında CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ilişkin sözleri AK Parti sıralarından tepki gördü.

Hürriyet Gazetesi'nden Rıza Özel'in haberine göre; iki parti arasındaki söz dalaşı önce arbedeye sonra da kavgaya dönüştü. İki parti vekilleri arasında yumruklaşmaya kadar giden olayları araya giren milletvekilleri engellemeye çalıştı. Meclis Başkan Süreyya Sadi Bilgiç, oturuma ara vermek zorunda kaldı. Dakikalarca süren arbedede korona virüs önlemleri, maske ve mesafe de unutuldu.

Olayların ardından Meclis Başkanvekili Bilgiç, “Tatsız istenmeyen hadiseler yaşandı. 83 milyon vatandaşımıza karşı hoş olmadı. Birbirimize hakaretten kaçınmamız gerekiyor. Burada bize düşen aklıselimi ve sağduyuyu hakim kılmaktır” sözleriyle oturumu açtı.

Mansur Yavaş, Ankara BB'deki en düşük maaşı açıkladı

İşte Kılıçdaroğlu'nun asgari ücreti

Milletvekiline şantaj iddiasında 4 tutuklama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)