BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis'te o zorunluluk kalktı----

Meclis'te o zorunluluk kalktı

Meclis'te o zorunluluk kalktı
10 Nisan 2013 - 20:35 www.finansgundem.com

Yeni TBMM İçtüzüğü ile kadın milletvekillerinin kıyafeti konusunda yeni bir düzenleme yapıldı

Yeni TBMM İçtüzüğü ile kadın milletvekilleri pantolon giyebilecek.
TBMM İçtüzük Uzlaşma Komisyonu, CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan başkanlığında toplandı. Komisyon,milletvekillerinin giyeceği ''kıyafet''i düzenleyen maddeyi, mevcut İçtüzükteki haliyle benimsedi. Ancak Komisyon, maddenin gerekçesinde, kadın milletvekillerinin tayyörün yanı sıra pantolon ve ceket giyebileceklerinin yazılması kararlaştırıldı.
Toplantıda, gündemdışı konuşmaların kaldırılarak, milletvekillerine oturdukları yerden kısa söz hakkı verilmesi ele alındı. 10 milletvekiline 3'er dakika ya da 15 milletvekiline 2'şer dakika verilebileceğini ele alan Komisyon, maddeye son halini vermedi.
Komisyon; TBMM Genel Kurul'un çalışma saatlerini düzenleyen maddesini de ele aldı. Genel Kurul'un salı günleri 15.00-20.00, çarşamba ve perşembe günleri ise 14.00-20.00 saatleri arasında çalışması üzerinde durulurken, madde daha sonra dönülmek üzere geçildi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)